Edad mitjana

Despacito

Eduteca

Reto

miércoles, 14 de junio de 2017

COLÒNIES CAN BAJONA 2017

Fa una setmana que vam anar de colònies a Can Bajona els dies 30 de maig,31 de maig i 1 de juny. Vam anar els cursos tercer, quart, cinquè i sisè.
El primer dia que vam arribar vam anar a un camp de futbol de gespa va ser molt divertit. Teníem que fer probes d’espots: primer vam fer el joc de “Come cocos”, va ser molt divertit.
Després de fer el joc del come cocos vam anar a fer una carrera de carretes, i després vam fer una carrera de relleus i després vam fer encara més activitats.
En el segon dia vam anar a una activitat que es deia “supervivència” que tractava de saber com sobreviure si ens perdem. Després vam fer un equip per fer una cabanya amb pals. L’equip era : la Berta,  l’Alex, el Romeo, la Berta L , el Joel F, la Paula, l’Estela i jo.
Per la tarda vam anar a una activitat que es deia “orientació” que tractava de tindre una brúixola i un paper per buscar com unes grapadores que ens donaven lletres per formar paraules. I després vam fer una activitat amb un GPS.
A l’últim dia vam anar a fer un circuit d’aventura per els arbres i després ens vam tirar per una tirolina que era molt llarga. Va ser molt divertit.
Han sigut unes colònies molt xules perquè vam fer molts jocs i també jocs de nit.     


No hay comentarios:

Publicar un comentario

COLÒNIES CAN BAJONA 2017 Fa una setmana que vam anar de colònies a Can Bajona els dies 30 de maig,31 de maig i 1 de juny. Vam anar els ...